Restaurace PERK s otevřenou kuchyní je zaměřená na sezónní a české suroviny.
a la carte podáváme od úterý do pátku od 17h a každou sobotu od 11:30
Předkrmy
Tatarák hovězí Wagyu | Čestr, majonéza z pečeného česneku, bramborák, hovězí omáčka 255 Kč
Smažený nakládaný kapr na lokších, rebarbora, petrželka s červenou cibulí a koprem 225 Kč
Krémová rybí polévka, sušená cherry rajčata a zelená kvašená rajčata, brioška 135 Kč
Kváskový chleba na ohni, kořeněné máslo se sádlem, náš taveňák z farmářského sýru 135 Kč
Hlavní jídla
Grilovaný topinambur a pórek, bramborová pěna, pažitka, lískové ořechy, pošírované vejce a vyzrálý kozí sýr 285 Kč
Marinovaný celer plněný pohankou, pečená cibule, hořčičná semínka, jablko, petrželový olej 265 Kč
Pstruh, bramborové noky a kedlubnové zelí, rybí omáčka se zeleným pepřem, kopr 385 Kč
Kuřecí supreme na ohni, brambory a růžičková kapusta s hnědým máslem, kapary 385 Kč
Jehněčí kýta a pečená paprika, jehněčí ragú, plněná těstovina a nakládaná rajčata 425 Kč
Vepřová pluma, meruňky, grilované mrkve, hořčičná semínka v medu, kadeřávek 455 Kč
Telecí pečeně, konfitované brambory a topinambury, brynza a smažená šalotka 565 Kč
Otevírací doba
Úterý - Sobota 11.30 - 22:00
Každou sobotu nabízíme menu a la carte 11:30 - 14:00 a 17:00 - 21:00
Kontakt